Rensun kotisivut - Polaris RXL - RXL säätöohjeita
  Polaris RXL Elektroniikka Pienoismallit Kuvagalleria Vieraskirja
 
RXL tietoa
RXL vianhaku
RXL säätöohjeita
Select Monitor for PC
-English
-Lataa / download
Nopeuslaskuri
MK-linkkejä 


Polaris RXL säätöohjeita


TPS:n säätäminen

TPS:n (Kaasun asentoanturin) säätämiseen on kolme tapaa, tässä ohjeet jokaisen suorittamiseen. Näitä ohjeita voi käyttää myös 500 EFIn säätämiseen.

1. tapa: Tämä on kaikista epätarkin ja huonoin tapa tarkistaa TPS:n säätö, älä käytä tätä kuin hätätilassa.
2. tapa: Tämä on varmempi tapa tehdä TPS:n säätö yleismittarilla.
3. tapa: Tämä on varmin ja paras tapa säätää TPS. Tarvitset joko Select Monitor testerin taikka Select Monitor for PC ohjelman. Ohjeessa viitataan ohjelmaan, mutta testilaitteella periaate on sama.


Tyhjäkäynnin seoksen säätö

Ruiskuboksista liittimen vasemmalta puolelta löytyy pieni trimmeri, sillä säädetään tyhjäkäynnin seosta. Sitä voi yrittää säätää "korvakuulolta", mutta jos arvo menee metsää sen saaminen takaisin perusasetukseen voi olla vaikeaa. Select Monitor testerillä tai Select Monitor for PC ohjelmalla voit lukea "tyhjäkäynnin seosksen" arvon. Normaali arvo on 2.5. Isompi arvo tarkoittaa rikkaampaa seosta. Trimmeriä pyörittämällä myötäpäivään arvo kasvaa ja seos menee rikkaammalle. Säätäminen kannattaa aloittaa arvosta 2.5 ja pienillä säädöillä yrittää parantaa herkkyyttä alakierroksilla. Loppupään 500 EFIssä säätö vaikuttaa vain muutaman minuutin käynnistyksen jälkeen.

Sivua muokattu viimeksi 23.07.2016.